Søg boliglån

Finanstilsynet driver websitet rådtilpenge.dk

Rådtilpenge.dk skriver på deres hjemmeside:
Hvis du leder efter et boliglån, kan en låneberegner hjælpe dig med at få en nem oversigt over hvilke typer boliglån som passer til dine behov og har den bedste pris. Men ved du, hvad du skal kigge efter og sammenligne, når du bruger låneberegnere til at finde et boliglån?

Kig efter ÅOP (årlige omkostninger i procent). ÅOP viser boliglånets samlede pris i procent per år. Husk at du kun kan bruge ÅOP til at sammenligne prisen på boliglån med, hvis lånene er af samme type og har samme løbetid.

Du skal være opmærksom på, at den pris som låneberegnere viser, kun er en vejledende beregning. En låneberegner tager ikke højde for din personlige finansielle situation, som kan have betydning for den pris du får tilbudt. Derfor kan du først være helt sikker på prisen for boliglånet, når du har fået nogle konkrete tilbud.

Sådan bruger du rådtilpenge.dk’s boliglåns beregner Prøv den her

OM BOLIGLÅN.DK

Ideen bag boliglån.dk er at tilbyde vores erhvervskunder billigt lån med gode lånevilkår.

Vi sætter en ære i at formidle et fair lån.

Vores långivere er investorer som ønsker et bedre afkast end en passiv placering af kontante midler giver i dag og samtidig får en sikkerhed i form af pant i fast ejendom.

Boliglån A/S er den 8. november 2016 registreret som forvalter af alternative investeringsfonde hos Finanstilsynet A/S under FT-nummer: 23.097.

Boliglån A/S har hos Patent- og Varemærkstyrelsen registreret VR 2017 01045

Vi har kontor i Hillerød og glæder os til at høre fra dig.

KONTAKT OS

Boliglån.dk udvikles og drives af advokat Jesper Søgaard, HD-R som har mere end 15 års erfaring inden for økonomi og finansiering af fast ejendom.

E-mail: [email protected]

Boliglån A/S
Slotsgade 52E, 3400 Hillerød