Om boliglån.dk

Ideen bag boliglån.dk er at tilbyde vores erhvervskunder billigt lån med gode lånevilkår. Vi sætter en ære i at formidle et fair lån. Vores långivere er private investorer som ønsker et bedre afkast end en passiv placering af kontante midler giver i dag og samtidig får en sikkerhed i form af pant i fast ejendom. Vi har kontor i Hillerød og glæder os til at høre fra dig.

Selskabet ledes af advokat Jesper Søgaard som har mere end 15 års erfaring inden for økonomi og finansiering af fast ejendom.

Jesper Søgaard har arbejdet som selvstændig advokat i 7 år i København med speciale indenfor rådgivning om boligkøb og finansiering heraf. I 10 år har han arbejdet innovativt med opbygning og udvilkling af online portaler indenfor for markedføring af fast ejendom.

Få et bedre afkast på din formue

Ønsker du et bedre afkast på din formue og samtidig sikkerhed for dit udlån i form af tinglyst pantebrev til en virksomhed som låntager er dette et godt produkt.

Finanstilsynet

Boliglån A/S er den 8. november 2016 registreret som forvalter af alternative investeringsfonde hos Finanstilsynet A/S under FT-nummer: 23.097.

Se FAIF-tilladelse direkte hos Finanstilsynet A/S
OM BOLIGLÅN.DK

Ideen bag boliglån.dk er at tilbyde vores erhvervskunder billigt lån med gode lånevilkår.

Vi sætter en ære i at formidle et fair lån.

Vores långivere er investorer som ønsker et bedre afkast end en passiv placering af kontante midler giver i dag og samtidig får en sikkerhed i form af pant i fast ejendom.

Boliglån A/S er den 8. november 2016 registreret som forvalter af alternative investeringsfonde hos Finanstilsynet A/S under FT-nummer: 23.097.

Boliglån A/S har hos Patent- og Varemærkstyrelsen registreret VR 2017 01045

Vi har kontor i Hillerød og glæder os til at høre fra dig.

KONTAKT OS

Boliglån.dk udvikles og drives af advokat Jesper Søgaard, HD-R som har mere end 15 års erfaring inden for økonomi og finansiering af fast ejendom.

E-mail: [email protected]

Boliglån A/S
Slotsgade 52E, 3400 Hillerød